Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

3a Fira de les Cooperatives Agrícoles del Priorat

El proper dia 4 d’abril, dissabte de Pasqua, arriba al Castell del Vi de Falset la 3a Fira de les Cooperatives, organitzada per la Fundació Pública Castell del Vi, Ajuntament de Falset i les Cooperatives Agrícoles de Cabacés, Capçanes, Cornudella, Falset-Marçà, El Masroig, La Serra d’Almos, Cellers Unió i La Vinícola del Priorat. La Fira estarà oberta de 11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. S’han programat actes complementaris :

“Seguint el ritme de les Cooperatives” Maridatges amb música, vins i olis de totes les Cooperatives participants. Aquest acte està basat en el post que va dedicar a la 2a Fira de les Cooperatives del any 2014 el blog VinifiCATs. Podeu veure-ho a : https://vinificats.wordpress.com/2014/05/20/seguint-el-ritme-de-les-cooperatives-del-priorat/

Priorat: paisatge i turisme “La Carta Europea del Turisme Sostenible” a càrrec del Parc Natural de la Serra de Montsant. Com en cada edició, volem dedicar un temps a la informació i debat sobre algún tema d’interès a la comarca, en aquesta ocasió volem posar atenció sobre el nou projecte impulsat des del Parc Natural de la Serra de Montsant per aconseguir aquesta acreditació internacional, com una nova eina pel desenvolupament ecònomic i social i un pas més cap a la candidatura a la Unesco de la comarca per a què el seu paisatge agrícola sigui reconegut com Patrimoni Mundial.

També hem previst un nou espai dins la Fira de les Cooperatives, pensat pel públic familiar, “Els més petits de la Fira”, on hi haurà durant tota la jornada un taller i activitats diverses pels infants relacionades amb la cultura de l’oli.

L’accés a l'espai firal, ubicat a l’antiga església romànica del Castell dels Comtes de Prades, és gratuït i durant tota la jornada es podrà adquirir un tiquet “TASTA LA FIRA” per a cinc degustacions + copa Castell del Vi + entrada a l’exposició permanent Castell del Vi, al preu de 5 €. Per informació i reserves us podeu dirigir a castelldelvi@falset.org  o als tel. 977830434 i 603047995.

Perfil del públic: 

Fira de Cooperatives Agràries de Falset